Karamel Kompagniet

Karamel Kompagniet

Overlad det til profferne. 

Den svada har du uden tvivl hørt før. Sikkert i forbindelse med at der er blevet begået et frispark mod dig i en fodboldkamp. Så står du, og er helt sikker på, at den bold sparker du da i kassen - ja, i hvert fald lige indtil dit holds idiotiske anfører siger 'overlad det til proffen', og skubber dig væk. 


Eller er det bare mig? Nå, men pointen er også bare, at man skal overlade nogle ting til profferne, såsom bløde karameller.


Det er nemlig LANGT sværere at lave de bløde karameller end hårde karameller. Bløde karameller er en levende masse, som det kræver stor erfaring og omhyggelighed at producere. Lige så fantastisk de smager, lige så sarte og skrøbelige er de nemlig. I gamle dage var de bløde karameller derfor en delikatesse for vaskeægte feinschmeckere og de rige. Men ikke længere. Hos Karamel Kompagniet har man tilegnet sig den helt rette viden og intuition og ekspertise til at fremstille bløde karameller der ikke koster dig alt, hvad du ejer og har. 

 

Karamel Kompagniet holder til i en lille butik i Danmarks eneste bjergby, Gudhjem på Bornholm. Det er her, Anna og Casten holder traditionerne i hævd med deres fantastiske karameller.

 

I deres romantiske butik bliver man med det samme mødt af traditionens og historiens vingesus, og det er der en grund til. Hos Karamel Kompagniet har de nemlig stor respekt for ægte håndværk og historiske traditioner med sans for detaljer og passion for kvalitet. Derfor sammenligner de, meget rammende, deres produkter med håndtasken fra Hermes og det automatisk ur fra Schweiz.

 

I praksis betyder det, at man har respekt for de finere ingredienser hos Karamel Kompagniet. Derfor er saltet til saltkaramellerne ægte sydesalt fra Læsø. Og saltet bliver ikke bare blandet i den fine og gamle karamelkoger. Nej, det bliver håndpisket ind i den færdige karamelmasse for at bevare sydesaltets helt særlige og unikke konsistens.  

 

Anna og Carsten gør sig desuden megen umage med at udvælge de førende forhandlere af karameller og gode sager i Danmark, som er kendte for at levere høj kvalitet og service. Det er kun forhandlere, hvor karamellerne og Karamel Kompagniets smukke historie falder naturligt ind i et udsøgt sortiment, der får lov til at handle de eksklusive karameller. 

 

Derfor er jeg særdeles stolt af at tilbyde et bredt udvalg af Karamel Kompagniets spændende og lækre bløde karameller her hos Aakjærs.