Kaffe & Te

Det er aldrig til at vide, om dine gæster er til kaffe eller te. Derfor har vi samlet et stort udvalg af kaffe og te fra de bedste danske producenter. Så er du helt sikker på, at have noget godt at byde dine gæster - uanset om de er til det ene eller det andet.

Kaffe & Te

Eksotiske, eksklusive og unikke teer

Te er en umådelig populær drik. Det er faktisk den væske der, næst efter vand, drikkes mest i verden! I Europa har vi kendt til den varme drik siden portugiserne bragte den hertil fra Kina i det 16 århundrede, og i dag er der stort set ikke det hjem der ikke har te i en eller anden afskygning i skabet.

Og te er virkelig også en fantastisk drik! Den har masser af aroma til de kolde vinterdage; den har et højt indhold af mineraler og antioxidanter der beskytter mod de skadelige og kræftfremkaldende frie radikaler, og den har mange forskellige smagsvarianter - lige fra det let bitre til det søde over i det nødde- eller blomsteragtige. I vores store udvalg finder du lidt af hvert - vi har sort, rød, hvid og grøn te af høj kvalitet.

Vi har bl.a. te fra Carstensens i Åbenrå. Det er et lille te-paradis i det sønderjyske, hvor ejeren, Peter Carstensen, bruger sin store viden og erfaring fra 17 år i branchen til at lave sine helt egne og unikke teblandinger.
 

Har du prøvet rigtig kvalitetskaffe?

Har du prøvet at nyde smagen eller fornemme aromaen fra en kop håndristet gourmetkaffe? Hvis ikke har du i hvert fald en kaffeoplevelse eller to til gode! Men den oplevelse kan du finde her.

Vi har nemlig kaffe fra Specialristeriet og Estate Coffee i København.

Det er en producent med sans og passion for kaffe og ristning. De ved i den grad, hvordan man brygger kaffe til såvel hverdag og hygge som til nydelse. De udvælger de bedste bønner til ristning fra spændende områder overalt i verden for at få få det fulde potentiale op i kaffen.