Katalog

  

Tilbyd et gavekort

    

Søde sager


Jeg har udvalgt de bedste og lækreste sager fra de dygtigste producenter for også at forsøde din tilværelse. 

I denne kategori finder du derfor alt fra de lækreste chokolader fra de dygtigste producenter, over de blødeste karameller der smyger sig om tungen til de dejligste gourmetvingummier.

Forestil dig, at du kommer hjem efter en lang og sur dag på arbejdet. Chefen har råbt ad dig, fordi du kom 10 minutter for sent, og kollegaerne har mukket hele dagen, fordi du glemte, at det var din tur til at købe rundstykker. Det var egentlig ikke din skyld; børnene var bare besværlige, så det tog en krig at aflevere dem i børnehaven.  


Som prikken over i'et har du lige fået besked om, at den store handel, som du har arbejdet på i flere uger, er gået i vasken. Fjolserne har ombestemt sig i ellevte time.

Det har kort sagt været en rigtig øv-dag, du netop kører hjem fra - og det er stadig kun tirsdag! Du har mest af alt lyst til bare at blive siddende i bilen. Da du går alligevel går ind, står din kone (eller mand) i køkkenet og spørger, hvordan din dag har været. Du skal lige til at levere et spydigt svar, da hun (eller han) fisker en gave frem til dig: en æske kvalitetschokolade og -karameller fra Aakjærs. Uden anledning, uden bagtanker. Uden andet formål end at forkæle DIG, så I kan få en hyggelig og kærlig aften sammen med en god film - selvom det bare er en tirsdag aften. 


I samme øjeblik forsvinder alle dine frustrationer og anspændthed. Du bliver glad igen. Ikke så meget fordi du er en slikmund, men fordi den lille æske med søde sager repræsenterer den hygge og kærlighed, du lige netop i dét øjeblik har allermest brug for.


Ja, søde sager kan være fortryllende på mere end én måde. De smager ikke bare fortryllende godt; de kan trylle et smil frem på læberne; de kan trylle gnisten tilbage i et parforhold og glæden tilbage i en ellers røvsyg hverdag. Derfor har jeg valgt at specialisere mig i de søde sager. Det er nemlig de søde sager der gør livet værd at leve og forsøder tilværelsen - i hvert fald hvis du spørger mig. 

 

Er du også helt vild med lakrids? Det er vi i hvert fald hos Aakjærs! Og vi vil gerne dele vores store lakridsglæde med dig! Derfor har vi udvalgt det bedste af det bedste inden for gourmetlakrids fra blandt andre Lakrids by Bülow og Lakridseriet

 

Hvorfor elsker vi lakridsen så højt? Tja, what’s not to love!? Lakridsen er jo et helt fantastisk produkt! Den laves på en helt naturlig rod, lakridsroden, som man trækker op af jorden og kan købe mange forskellige steder i verden. Og det magiske er, at den smager forskelligt fra sted til sted! Lakrids minder faktisk på mange måder om vin. Ligesom kenderen kan smage forskel på en drue fra Chile og en fra Alsace, kan kenderen også smage forskel på lakrids der er lavet på en rod fra Afghanistan og en fra Ungarn.

 

Hos Aakjærs hylder vi kvalitetslakridsen ved at udbyde lakrids fra de dygtigste danske producenter af gourmetlakrids:

 

Lakrids by Bülow er en international succeshistorie om dansk lakrids. Virksomheden blev stiftet af Johan Bülow der er blevet døbt “lakridskongen” af medierne. Og med god grund kan man vist roligt sige. Johan var nemlig manden der åbnede danskernes øjne for gourmetlakridsen. Det er de karakteristiske guldfarvede og chokoladeovertrukne lakridser i den elegante beholder der er blevet Lakrids by Bülows varemærke og som i dag kan findes i de fleste danske julehjem.

 

Lakridseriet er en nyoprettet chokolade- og lakridsproducent som så dagens lys i 2014. Konceptet tog sine første spæde skridt tilbage i 2008, hvor 2 iværksættere, Martin og Kim, fik øjnene op for lakridsens vidunderlige muligheder. De rejste verden tynd i over 5 år og søgte inspiration til at kombinere lakrids og chokolade i en serie af luksusprodukter - og dannelsesrejsen bar frugt! I øjeblikket har lakridseriet 8 fantastiske chokolade-lakrids varianter. Og du kan naturligvis købe dem alle hos Aakjær.

Lakridsrod er godt for helbredet

Kvalitetslakrids - ikke lakrids der er fremstillet på en eller anden E-nummer aroma, men rent faktisk rålakrids fra lakridsroden - kan være andet og mere end blot lækker forkælelse.

 

Lakridsroden har nemlig været brugt til medicinske formål i flere årtusinder. I Antikkens Europa og Asien, og hele vejen op igennem Middelalderen, brugte man f. eks roden til at kurere mavebesvær og forkølelser. Helbredseffekterne skyldes bl.a., at roden er rig på kraftfulde antioxidanter. I dag er lakridsen i højere grad gået fra læge- til nydelsesmiddel, efter man er begyndt at tilsætte forskellige ting til det flydende ekstrakt fra lakridsroden for at få de forskellige unikke smagsoplevelser. Men sundhedseffekten i den gode lakrids er stadig stor!

 

Elsker du lakrids, og vil du forkæle dig selv, eller nogen du holder af? Så kan du finde lakridser der tilfredsstiller både den sure, søde, salte og eksotiske tand her hos Aakjærs! Velbekomme - og nyd!