Kategorier

  

Tilbyd et gavekort

    

Chokolade Fabrikken

Chokolade Fabrikken

Få steder i Danmark kæles der så meget for chokolade som på chokoladefabrikken på Adelgade i Skanderborg. Det er et sted, hvor tingene gøres enkelt og med respekt for de gode råvarer og den naturlige smag. Og det er et sted, hvor man er 100 % dedikeret til smag og kvalitet.

 

På Chokoladefabrikken plukker man udelukkende kakaobønnerne af helt moden frugt. Det giver en større naturlig sødme som gør, at man kan man nedbringe den kunstige tilsætning af sukker.

 

At synde med stil og god samvittighed

Chokoladen fra fabrikken har faktisk så høj kakaokoncentration, at man næsten bliver mæt, før det overhovedet bonner ud i kalorieregnskabet. Og brugen af naturlige råvarer betyder, at chokoladerne har et naturligt højt indhold af antioxidanter. Det er kort sagt at synde med god samvittighed, når man spiser chokolade fra fabrikken.

 

Brugen af gode, naturlige råvarer får nemlig det bedste og sødeste fra naturen frem i chokoladen. Og der er ikke kun fokus på de naturlige råvarer mht. kakaoindhold. I de populære fyldte chokolader har man også fokus på det naturlige; her bruger fabrikken f. eks ren spiritus i stedet for essenser.

 

Det startede med konfekt

Chokoladefabrikken har dybe rødder i det midtjyske. Firmaet blev nemlig grundlagt helt tilbage i 1962 af ægteparret Inge og Kurt Johansen. De havde lavet for meget konfekt op til jul og begyndte derfor at sælge ud af overskuddet i deres konfekture butik i Ry. Julekonfekten fik så så stor succes, at efterspørgslen på den naturlige og harmoniske smag fra de gamle originale opskrifter hurtigt eksploderede.

Ja faktisk er opskrifterne på de de lækre chokolader endnu ældre, da de kan dateres helt tilbage til slutningen af 1920'erne - F.eks. flødebollerne med chokoladebund, der blev opfundet i 1928 og blev kaldt "Amerika bollen", efter den helt specielle sukkertype, der kom fra Amerika. Og netop denne sukker, er hele hemmeligheden bag den fantastiske skum, der er i de legendariske flødeboller - der nu selvfølgeligt kan fås med marcipanbund.

Kan chokolade være sundt? Ja!

Kakaobønnen er den vigtigste ingrediens i alt chokolade og en af de rigeste kilder til antioxidanter for mennesker. Den indeholder masser af naturlige plantenæringsstoffer, bl.a. magnesium, jern, kalk, kalium m.fl. og en masse vitaminer, som vi har brug for. Og det er alle disse gavnlige effekter, du får, når du spiser chokolade fra Chokoladefabrikken der netop har fokus på den høje kakaokoncentration. 

 

Men spis alligevel chokolade med måde! Nyd i stedet den høje kvalitet og rige naturlige smag af kakao i vores chokolader fra Chokoladefabrikken.