Lakridseriet

Lakridseriet

Danskerne har i den grad fået øjnene op for potentialet ved at blande lakrids og chokolade med andre spændende og eksotiske ingredienser. Og det er netop, hvad Lakridseriet har gjort.

 

Lækre chokolade-lakrids-varianter

Mændene bag Lakridseriet, Martin og Kim, fik ideen til at kombinere det bedste fra lakridsens verden med det bedste fra chokoladens tilbage i 2008 - og gudskelov for det! Resultatet blev nemlig Lakridseriet som i 2014 begyndte at lancere deres fantastiske chokolade-lakrids-varianter.

 

I over 5 år rejste de to iværksættere rundt i hele verden efter inspiration, opskrifter og ingredienser i jagten på unikke smagskombinationer til deres lakridser. Derfor er det næsten altid en kulinarisk jordomrejse at spise lakridser fra Lakridseriet. Foreløbig er det blevet til 8 fantastiske lakrids-chokolade-varianter, som alle kan købes hos Aakjær. Har du f. eks smagt Lakridseriets lakrids-chili og lakrids-hindbær varianter? Eller det seneste skud på stammen: en chokolade med syrlig vingummismag med eksotisk citrus, flødechokolade og lakridspulver? Huset anbefaler!

 

Lakridseriet er garant for spændende produkter af allerhøjeste kvalitet. Og de er ideelle til dig der gerne vil have en helt unik smagsoplevelse. Velbekomme!