Kategorier

Chokolade


Hos Aakjær elsker vi selvfølgelig chokolade meget højt!

 

Derfor har vi valgt at udbyde et bredt sortiment fra de absolut bedste og dygtigste chokoladeproducenter vi har mødt rundt i verden, så vi kan tilfredsstille de flestes chokoladebehov og dele vores chokoladeglæde med dig!

Chokolade er en fantastisk størrelse!

Sortimentet skifter jævnligt, så der altid er nyheder på hylderne. 


At bide et stykke af et chokoladestykke og føle det smelte på tungen kan være en næsten overjordisk oplevelse.


Chokolade har nemlig ikke færre end 1500 forskellige aromaer og kan smage af frugtig og kraftigt, sød eller som citron eller alkohol osv. osv... Og den uimodståelige cremede konsistens gør blot oplevelsen endnu mere magisk!

 

Xocolatl er  en kompromisløs chokoladeproducent der har produktion i Brdr. Menighedens legendariske honningkagebageri i Christiansfeld anno 1783. Det er den passionerede Michall Lentz der er bag roret som chocolatier og som hurtigt har etableret sig som en af Danmarks absolut dygtigste chokoladeproducenter.

Xocolalt jagter den eksklusive og unikke smagsoplevelse i hver eneste af sine fyldte chokolader og indhenter derfor rå chokolader fra mange forskellige leverandører, så han kan få de helt rette smagsnoter frem i sine chokolader.

Hos Xocolatl er der ikke plads til kompromisser - kun perfektion!


De kulørte kugler er klassikere i sortimentet, fyldt med: Crisp - karamel - kaffe - nougat - mint  - jordbær - lakrids  - karamel/havsalt og der er flere på vej. Sammen med Lakridseriet og æsker med fyldte chokolader udgør de vores sortiment af spændende produkter fra PR Chokolade i Kolding

 

 Lauenstein Confiserie er en lille sydtysk familievirksomhed i Ludwigsstadt. Historien går tilbage til 1964, hvor det hele startede med firmanavnet "Pralinen Boy" og en passion for god chokolade. 

I 1989 ændrede man navn til Lauenstein Confiserie og begyndte at sælge til et større område samt udlandet. Kærligheden til chokoladen ændrede man ikke, ej heller de ufravigelige krav til høj kvalitet og fokus på kakaobønnernes oprindelse og bearbejdning. I 2007 flyttede produktione til nye lokaler, og den gamle fabrik "Fischbachsmühle" blev samtidigt indrettet til museum, café samt chokolade butik. 

 

Vi har noget at have begejstringen i.
Siden starten i 2006 har chokolade haft en helt særlig plads i vores hjerter (og ganer).

 

I 2008 og 2016 besøgte Bo Valrhona i Frankrig, og brugte to dage på L'Ecole du Grand Chocolat der er en af verdens fineste chokolade skoler. Her deltog Bo i en række møder med ledende medarbejdere hos Valrhona, udover at være i køkkenet med hænderne dybt begravet i chokoladen.

 

I 2013 gik turen til Brasilien og Atlantic Rainforrest for Bo, da han sammen med Chokolade Compagniet besøgte AMMA i denne fantastiske del af Brasilien. AMMA er en lille økologisk producent, der vil genskabe respekten og æren om chokoladen fra Bahia provinsen. På turen kom Bo helt tæt på chokoladen, både igennem ture i plantagerne, gennemgang af fermenteringen af de rå bønner, til ristning og cocherering af chokoladen. 
Hele turen var i selskab med Dieggo der er hovedmanden bag AMMA og hele projektet omkring genskabelsen af forfædrenes lange tradition for kakao og chokolade. 

 

Kig forbi butikken i Strandbygade, der er meget ofte spændende nye produkter på hylderne.