Et spændende og varieret udvalg af smagsoplevelser

Aakjærs bygger på et ønske om at tilbyde Esbjergensere et spændende og varieret udvalg af smagsoplevelser inden for vin,
portvin, champagne, spumante, øl, chokolade, lakrids, karameller, fransk nougat, kaffe, te, specialiteter, rom, whisky, cognac, gin.

Krav til god smag og høj kvalitet

Hos Aakjærs bruger vi meget tid på at udvælge de leverandører der lever op til de krav vi har til god smag og høj kvalitet.
Sådan har det været siden den dag i 2004 hvor Bo Aakjær startede Aakjærs op i et skur i haven i Tjæreborg.
I 2006 blev butikken i Strandbygade 42 åbnet - allerede i 2009 var pladsen blevet for trang, og Aakjærs flyttede til de nuværende lokaler i Strandbygade 46.

Personerne bag Aakjærs

Bo Aakjær, ejer og med i alt fra støvsugning til regnskab.
20 års erfaring fra dagligvarebranchen, har et indgående kendskab til alle parametre i en moderne butik.
Ligefra indkøb af de rigtige produkter til at yde den bedste service overfor kunder.

Heidi Brodersen, passioneret og fagligt velfunderet.
Startede i 2009 hos Aakjærs og har igennem årene opnået en formidabel viden om alt fra vin til te og chokolade. Heidi er udlært indenfor vinbranchen og har deltaget i kurser i både ind/- og udland. Hos bl.a Carstense Tehandel, Valrhona og Banfi wines. 

Navnet Aakjærs og brugen af domænet www.aakjaer.dk er venligst udlånt af Kurt Aakjær. Kurt Aakjær har ikke noget med butikkens drift at gøre, men er alene ejer af navnerettighederne. Navnet Aakjærs og domænet www.aakjaer.dk kan udelukkende bruges med godkendelse af Kurt Aakjær.