14 Hands Rosé

149,00 DKK

Det er en elegant Syrah-baseret rosévin med flot lyserød farve, delikat frugtduft med noter af rosenblade, frisk og fyldig frugtsmag med et strejf af melon, jordbær og citrus efterfulgt af en blid og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske rosévin er særdeles velegnet som aperitif, som tørstslukker på terrassen en lun sommerdag samt til grill, fisk, buffet og salater.

Det er en vin, der skal serveres afkølet og bør drikkes forholdsvis ung.

 

14 Hands Vineyards ligger i Columbia Valley i staten Washington i USA. 14 Hands-vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små – populært sagde man, at de var knap 14 hænder høje (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm). Motivet på etiketterne er lavet af den prisvindende kunstner, Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

 

Denne rosévin er produceret af druerne Syrah (82%), Merlot (10%), Cabernet Sauvignon (4%), Cinsault (2%) og Grenache (2%), der alle er dyrket i Columbia Valley i staten Washington. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.

  • 75 cl
  • 13%
  • Syrah, Grenache
  • USA