14 Hands Run Wild Juicy Red Blend

149,00 DKK

Det er en elegant vin med flot rød farve, delikat frugtduft, saftig, blød og rund frugtsmag med lidt sødme samt noter af modne blåbær, solbær og kirsebær. Den har bløde tanniner, god syre samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske rødvin er særdeles velegnet til grillet kød, bøffer, pastaretter, pizza, burgere samt oste. Det er en vin, der er drikkemoden nu og de næste par år.

Dette røde blend er produceret af Syrah (75%), Mourvèdre (13%), Grenache (7%), Viognier (3%) samt 2% andre druer, der alle er dyrket i Columbia Valley i staten Washington.

De forskellige druer har været lagret hvor for sig, dog har Viognier og Syrah været lagret sammen. Det endelige blend er først lavet få uger før vinen er tappet.

Størstedelen af vinen har været lagret på ståltanke, mens kun en lille del har været i kontakt med egetræ for at bibringe vinen lidt struktur og aromatisk kompleksitet. Det overordnede formål har været at bibeholde så megen frisk frugt som muligt.

14 Hands Vineyards ligger i Columbia Valley i staten Washington i USA.

14 Hands-vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små – populært sagde man, at de var knap 14 hænder høje (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm). Motivet på etiketterne er lavet af den prisvindende kunstner, Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

  • 75 cl
  • 13,5%
  • Syrah, Mourvedre, Grenache, Viognier