Malvasia, Varvaglione 12 e Mezzo

Varveglione Malvasia 12 e Mezzo Limited Edition

Malvasia - med sin polkaprikkede elegance.

Malvasia på en ny og indsmigrende måde - Moderniseret og forfinet af Cosimo, så selv yngre ganer vil elske den.

Kombinationen af 3 høst af druerne (August for at få syre, september for at få ballance og oktober for frugtsødme), der alle er vinificeret for sig selv, for til sidst at blive blended til perfektion af Cosimo Varvaglione. Har givet denne fantastiske vin.

Vinen har en flot lys farve med en gylden glød.

Duften byder på noter lyse stikkelsbær, let fersken og god fylde.

Smagen er intens og indsmigrende, og ikke så kraftfuld som gammeldags Malvasia. Et klart hit til dig der vil have en forfriskende vin.

12 e Mezzo Malvasia Limited Edition er en helt igennem delikat vin, der kan nydes af alle, og til utroligt mange forskellige retter.

Kort om vingården

Varvaglione er et gammelt familiebrug i Puglia, på Italiens hæl. Her har vingården siden 1921 produceret vin - primært til lokalt salg, men med 3. generation i familien, Cosimo Varaglione bag roret, er det lykkedes at skabe vine, der har opnået stor popularitet uden for Italien. Udover at stå i spidsen for varvaglione, er Cosimo winemaker på Feudi Salentini.

Dette har bla. medvirket til, at vingården ved VinItaly i 2015 modtog prisen “Benemeriti della Vitivinicoltura”, der er den mest prestige fyldte italienske vinpris.

, Vinavisen
En ganske spændende og lækker hvidvin med en aromatisk duft og smag. I smagen noter af mandarin, abrikos og ananas. Dertil en lille honningsødme. En allround vin. Prisen ved 6 flasker er attraktiv.


VineXpressen Anbefalet

12 e mezzo – Malvasia del Salento. Floral i duft, henad tør muscat. Frisk og livlig hvidvin i den lette genre. Afsluttes af et lille syrebid og en kant af frugtsødme. Glimrende vin til prisen.

KASSEPRIS i butikken i Strandbygade er 354,-


  • 75 cl
  • 12,5
  • Malvasia
  • Italien
  • 2014

Prisgaranti!

79,00 DKK