WW Solbær med jordbær

En sommerlig vingummi fra Wally and Whiz med naturlig smag af søde og friske økologiske jordbær der balanceres af den dybe solbærsmag. 

Det er sommer, og termometret siger 26 grader. Det er tid til at hygge sig på terassen, og du har lyst til noget til den søde tand. Det har Wally and Whiz tænkt, da de fremstillede denne vingummi. Den sommerlig og friske duft og smag af jordbær leverer nemlig en delikat kontrast til de dybe og aromatiske solbær - perfekt til en varm sommerdag! 

I tråd med Wally and Whiz filosofi om at fremstille 100 % naturlige vingummier anvender de kun solbæressens produceret på rigtige bær og modne, friskfrosne økologiske jordbær der tørres og pulveriseres. Fryseteknikken bevarer bærrets naturlige sødlige smag og karakteristika uden kunstig farve eller konserveringsmidler. 

Glutenfri. Laktosefri. Vegetabilsk.

Wally and Whiz viser vejen for kvalitetsgummi 

Folkene bag danske Wally and Whiz elsker vingummier, og da de opdagede, hvor mange E-numre og tilsætningsstoffer andre vingummiproducenter propper i deres vingummier, fik de ideen til Wally and Whiz vingummier.

De fremstiller vingummier helt uden kunstig smag og farve og animalske tilsætningsstoffer, og de bruger kun de bedste råvarer for at få den helt rette naturlige smag af ingredienserne frem i deres produkter. 

175 gr

 
  • 5700002026941

59,00 DKK